Jourtjänst

Varför behöver jag jourtjänsten?

Många som driver kritiska tjänster som måste vara online dygnet runt, året om kan det vara skönt att veta att du alltid har våra tekniker till hands om något oväntat skulle inträffa. Vår jourtjänst garanterar dig kontakt med oss dygnet runt, året om.

Vad ingår?

Vår jourtjänst är väldigt enkel. Du får ett personligt telefonnummer som du kan ringa när som helst. Vi garanterar att vi påbörjar felsökning eller annat lämpligt arbete inom 1 timme från det att du ringt oss. I de flesta fall arbetar våra tekniker på ditt problem omedelbart, utan fördröjning.

Oavsett vad som har hänt kan vi hjälpa till. Varesig det rör sig om en omstart av din server eller ett mer komplext problem med ditt operativsystem. Vi kan också hjälpa dig med specifika applikationsproblem men kan ej garantera vår kunskap och expertis inom alla områden och appar som kan tänkas användas av dig.

Vad kostar det?

Du betalar 995kr per månad för att få tillgång till tjänsten och därefter debiterar vi per påbörjad timme som vi lägger på ditt samtal och ärende. Prissättningen är som följer:

  • 08:00 – 22:00 – 995 kr/h
  • 22:00 – 08:00 – 1595 kr/h

Kontakta vår supportavdelning för att få tillgång till jourtjänsten.

Jens-Karlsson-800px

Vill du bli kontaktad?

 

Fyll i formuläret så återkommer jag
eller någon från mitt team inom kort.

Jens Karlsson, Säljansvarig

You have Successfully Subscribed!