Varför City Cloud?

Anledningarna är många! Nedan listar vi några som vi tycker bör påpekas och som gör City Cloud till den ideala tjänsten för dig som vill effektivisera din drift. Utöver alla punkter nedan så kan vi börja med att du inte har några uppläggningsavgifter och du har heller inte några bindningstider. Det finns alltså ingen risk med att prova City Cloud!

Funktionalitet

Trots enkelheten har du allt du behöver för att komma igång och ta det till ditt eget data center i en webbläsare. Förutom driften av dina servrar har du även tillgång till vår domänhanterare och DNS-hanterare vilket innebär att du aldrig behöver kontakta support för att göra något med dina servrar. Du kan hantera allt du behöver.

Med vårt fullskaliga API automatiserar du alla de viktigaste funktionerna.

Infrastruktur

Vi har byggt City Cloud med bara den bästa infrastrukturen. Vi använder uteslutande Dell hårdvara och Cisco nätverksutrustning. Kraftiga Dell blad servrar står för processor kraften och när det gäller storage används bland annat Glusternoder som garanterar skalbarhet utan att tappa prestanda eller redundans.

Tillgänglighet och kvalitet

Som med City Networks tjänster för dedikerad server och co-location får du även här på City Cloud Svergies enda SLA med 100% upptidsgaranti. Med toppmodern serverhall och tre redundanta linor från tre olika leverantörer har du bästa tillgänglighet och kvalitet.

Äkta virtualisering – egen kärna

City Cloud skall inte förväxlas med så kallade VPS (virtual private server eller containers som det ibland kallas) som i allra flesta fall delar kärna med andra virtuella servrar. När du skapar en server får du en garanterat separerad virtuell server som inte påverkas av andra.

Enkelhet

Vi har skapat ett system som vem som helst kan hantera när det gäller att skapa, radera, starta och stoppa servrar. Detta sparar dig både tid och frustration.

Vi är lokala – svensk support sju dagar i veckan

Vår lokala vänliga kundtjänst är öppen varje vardag mellan 08:00 och 20:00 om du har frågor. Vi är även tillgängliga via telefon även på lördagar och söndagar mellan kl 10:00 och 15:00. Du når oss direkt på 08 4000 9000. Vi svarar på e-post varje dag. Om du vill ha tillgång till att ringa oss 24h om dygnet så finns även detta mot en liten avgift.

Jens-Karlsson-800px

Vill du bli kontaktad?

 

Fyll i formuläret så återkommer jag
eller någon från mitt team inom kort.

Jens Karlsson, Säljansvarig

You have Successfully Subscribed!